Kapat

Çiftler, hayatlarını birleştirmek için el ele bir yola çıktıkları özel güne düğün adı verilmektedir. Kişiler hayatının her anını özel ve güzel anılmasını isterler. Bu özel anların başında ise hiç şüphesiz ki düğün törenleri gelmektedir. Bu özel günler her türlü strese değecek kadar önemlidir. Gelinlik, damatlık, düğün pastası ve daha birçok konu hakkında bu özel gün için kafa yorulur. Bu hususların yanında en önemli ve dikkat edilmesi gereken husus ise düğün çiçekleridir. Düğün törenleri için tercih edilecek olan çiçeklerin, gelinlik ve mekân ile uyumlu olması gerekir. Bu şekilde törende bir uyum yakalanacak ve ortaya olağanüstü bir görüntü çıkacaktır.

dugun-cicek-tasarimlari-fiyatlari.jpg

Ancak düğün çiçeklerini tercih ederken önemli olan ve dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Bu noktalar ise şu şekilde sıralanır ;

Bu hususlardan ilki ve en önemli olanı tercih edilecek çiçeklerin sıkı bir şekilde bir araya getirilmiş olması gerekmektedir. Çünkü sıkı bağlanmamış bir gelin buketi, fotoğraf çekimi yada düğün esnasında sorun çıkaracak ve gününüzün berbat olmasına neden olacaktır.

Önemli olan bir diğer nokta ise gelin çiçeğinin boyudur. Bu noktada düğününüzde tercih edeceğiniz buketin boyutunun çok büyük olmaması gerekir. Aksi takdirde hem düğün sürecinde hemde fotoğraf çekiminde yorucu bir zaman geçirilecektir. Aynı zamanda düğün çiçeklerini tercih ederken çiçeğin renkleri de düğün konseptine uyum sağlamalı ve renklerin anlamlarına göre seçilmelidir. Çünkü her rengin bir enerjisi ve anlamı vardır. Bu nedenle çiçekleri seçerken detaylı bir araştırma yapılmalıdır.

Düğün çiçekleri oldukça önemli aksesuarlardır. Düğün törenlerinde her ne kadar gelinlik, toka, ayakkabı gibi detaylar önemliyse çiçeklerde bir o kadar önemlidir. Törende herşeyin birbiriyle uyum içinde olması oldukça önemlidir. Bu ortamda bir bütünlük sağlayacaktır. Tüm bunların yanında bu özel çiçeklere sahip olmak istediğinizde, fiyat konusunda kafanızda düşünceler oluşabilir.

Burada bilinmelidir ki düğün çiçekleri fiyatları belirlenirken, tercih edilen çiçeğin çeşidi, boyutu ve firmanın bilinirliğine göre değişiklik göstermektedir.

Düğün Çiçek Modelleri

Çiftler düğün törenlerinde her bir detayın incelikle ve büyük bir titizlikle hazırlanmasını isterler. Ancak bazı zamanlar bu pek mümkün olmayabilir. Bu noktada kişiler, imkanlarını zorlayarak en iyisi olması için çabalarlar. Burada öncelikli olarak organizasyonun işleyişine karar vermek, her bir detayın planlı olarak ilerlemesini sağlayacaktır.

Bir gelin için en önemli detaylarda biri olan çiçekler, özel bir zaman ayrılmayı hak etmektedir. Birçok düğün çiçeği bulunmaktadır ve bu çiçeklerin ortaya koyduğu anlamlar başkadır.Bu nedenle anın tadını yakalamak için en doğru düğün çiçeğine karar verilmelidir. Düğün çiçekleri farklı modellerde ve çeşitlerde tercih edilebilmekte ve anın büyüsünü yakalamanızı sağlamaktadır. Birçok farklı çeşitte bulunan bu çiçekleri ve anlamlarını bilmek istiyorsanız, aşağıdaki yazımıza göz atabilirsiniz. Düğün törenleriniz için tercih edebileceğiniz çiçekler arasında şunlar yer almaktadır ;

Gül Buketleri

Birçok farklı rengi bulunan bu özel anlama sahip çiçekler birbirinden farklı anlamlarıyla da düğün törenleri için oldukça doğru tercihlerdir. Sevgiyi ve aşkı benzersiz şekilde anlatacak olan bu olağanüstü çiçeklerle, düğün törenlerinde bambaşka bir hava yakalanmaktadır.

Lale Buketi

Birçok rengi olmasına rağmen lalelerin tamamı zarafeti temsil etmektedir. Zarafeti ve sadeliği seven gelinlerin seçimlerinde ilk sırada olan bu özel çiçekler, saten kurdeleler ile biraraya getirildiğinde oldukça modern bir görünüm kazanacaktır.

Şakayık Buketi

Oldukça şık ve zarif bir görüntüye sahip olan şakayıklar, düğün çiçeklerinde şıklığı yakalamak isteyenlerin ilk tercihlerindendir. Bu şahane çiçekler kullanılarak hazırlanmış düğün çiçekleriyle tüm konuklarda göz alıcı bir izlenim bırakacaksınız.

Lavanta Buketleri

Lavantalar, şık görüntülerinin yanında şahane kokularıyla da oldukça dikkat çeken düğün çiçeklerinin başında gelmektedir. Özel günlerinize anlam katacak olan lavantalarla düğün lerinizi hafızalara kazınan bir anı haline getirebilirsiniz.

Düğüne Çiçek Gönderme

Her özel günün olmazsa olmazı olan çiçekler, düğün törenlerinde vazgeçilmez detaylar arasında yer almaktadır. Düğün törenleri, çiftlerin sevdikleri aileleri ve yakın dostlarıyla mutluluğunu paylaştığı ve büyük bir heyecanla karşılanan anlardan biridir.

Ancak bu özel anlarda kişiler bazı zamanlarda sevdiklerinin yanında olamamaktadır. İşte böyle zamanlarda yakınlarınızın bu özel anında, onların yanındaymış gibi hissettirmek için çiçekleri tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinize bu mutlu günlerinde çiçek göndermek, onlara desteğinizi ve sevginizi gösterecektir.

Bu tür zamanlarda aklınıza düğüne hangi çiçek gönderilir sorusu gelebilir. Burada ilk olarak bilmelisiniz ki çiçek göndermek istediğiniz çifte yakınlığınız ve samimiyetiniz çiçek seçerken oldukça önemlidir. Çünkü önünüzde geniş bir ürün yelpazesi olacaktır ve seçim yapmanız daha da zorlaşacaktır. Bunun için yakınlık derecenize göre kategorize edilmiş çiçeklerden tercih yapmanız daha da kolaylaşacaktır.

Sizlerde aynı yolda yürümeye "evet" diyen sevdiklerinize "yanınızdayım" demek istiyorsanız, en özel ve güzel çiçekleri tercih etmelisiniz. Bu şekilde onları mutlu edecek ve desteğinizi hissettirmiş olacaksınız. Sevdiklerinizin düğün törenlerine çiçek göndermek istiyorsanız, web sitemize göz atabilir, sevdiklerinizin tören konseptine yakışacak olan çiçek tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Düğün Çiçek Siparişi

Düğünler ve nikahlar, insanların en mutlu oldukları ve kendilerini özel hissettikleri anlardan biridir. Böyle zamanlarda her yerde karşınıza çıkacak ve törenleri renklendirecek olan ürünlerin başında çiçekler gelmektedir. Bu özel anda tercih edilecek olan çiçeklerin, tazeliği ve kaliteli olması ise oldukça önemlidir. Bu durum ise hiç şüphesiz ki bilinen bir firmadan alışveriş yapmaktan geçmektedir. Bunun için çiçek gönderiminde bilinen ve sektörde öncü olan firmaları tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Sevdiklerinizin özel günlerinde çiçek siparişi vermek için İris Çiçekçilik en doğru adreslerden biridir. İris Çiçekçiliğin web sitesinde birbirinden farklı ve özel çiçek modellerini inceleyebilir, zevkinize ve tarzınıza uygun çiçeği seçebilirsiniz.

Düğün merasimi yapacak olan sevdiklerinize ne kadar uzakta olursanız olun, aynı gün teslimat seçeneği ile çiçek gönderebilirsiniz. Bu şekilde seçtiğiniz tarihte dilediğiniz adrese çiçek gönderebilir, sevdiklerinizin bu özel anında onların mutluluklarına ortak olabilirsiniz.

Sevdiklerinize Çiçek Gönderin

Sizin için özel olan insanlara, düğün çiçeği göndermek oldukça pratik bir işlemdir. Düğün törenlerine çiçek göndermek için ilk olarak yapmanız gereken sevdiklerinize nasıl bir çiçek göndereceğinize karar vermektir. Buradan sonra sıra renk seçimine gelmektedir. Tüm bunların ardından çiçek göndermek oldukça basittir. İris Çiçekçilik sayesinde birden fazla noktaya aynı gün içerisinde çiçek gönderebilir yakınlarınızın mutluluklarına ortak olabilirsiniz.

İlgili Ürünler