Kapat

Sevdiklerinizin yeni yaşlarını kutladıkları doğum günlerinde hediye etmek üzere seçiğiniz şeylerin anlamları oldukça büyüktür. Çünkü bugünlerde verilen armağanlar karşınızdaki insanların nelerden hoşlandığını ya da onları nelerin ifade ettiğini bildiğinizin ve sizin onu ne kadar yakından tanıdığınızın kanıtları niteliğindedir. Bu nedenle büyük dikkatle seçilmesi gereken bu hediye seçenekleri arasında öyle bir şey vardır ki içinde adeta kendilerine özgü evrensel bir dil barındırırlar: doğum günü çiçekleri... Her bir çiçeğin özel anlamlara geldiği göz önünde bulundurulduğunda doğum günü çiçeği seçimi, oldukça zorlu bir süreç olarak karşınızdadır.

en-guzel-dogum-gunu-cicekleri.jpg

Büyük hassasiyetle ele alınması gereken çiçek seçimini farklı familyalara ait çiçek çeşitleri ve zevkinize göre tercih edebileceğiniz sunum seçenekleri ile sizin yerinize hazırlayan İris Çiçekçilik, birbirinden güzel görüntüleri ve kokularıyla göz dolduran çiçekleri sevdiklerinize ulaştırabileceğiniz ideal hediyeler haline getiriyor. Doğallıkları ile sevginizin zarif bir simgesi olacak doğum günü çiçeklerini siz de İris Çiçekçilik'in uzmanlığıyla arkadaşlarınızın, sevgilinizin ya da akrabalarınıza doğum günlerinde yeni yaşının armağanı olarak gönderebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

Sevdiklerinizi mutlu etmek kolay olsa da hediye seçiminde biraz daha seçici olmak gerekiyor. Doğum günü hediyeleri arasında tercih edilen özel ürünlerimizden biri de tasarım çiçekler! Her biri farklı bir detay ile hazırlanmış olup sade ve şık hediye arayanların bir numaralı tercihi! Doğum günü çiçekleri biraz daha özen isteyen ve görünümleriyle dikkat çeken tarzda olmalı. Sevgilinize, arkadaşınıza, eşinize alabileceğiniz onlarca çiçek taze olarak sizlere ulaşır. İris Çiçekçilik aracılığıyla sizlere ulaştırdığımız çiçekler son derece parlak ve canlıdır. Doğum günü çiçekleri arıyorsanız alından, moruna, sadesinden, abartılı olanına kadar dikkat çekici bir çok alternatif beğenerek şimdi tek tıkla online sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz doğum günü çiçeklerine alternatif olarak kutu aranjmanları yada bukette canlı çiçekleri deneyimleyerek sevdiklerinize sürpriz yapabilirsiniz.Doğum günü hediyeleri, O'na varlığınızı hissettirmeye, bu özel günde hatırladığınızı göstermeye ve tatlı bir süpriz ile keyiflendirmeye yarayacaktır. Doğum günleri yeni yaşları için sevgi ve başarı dilemek ve en önemlisi onları önemsediğinizi göstermek için en özel gündür. Siz de bu özel gününü daha da özel kılmak için tek tıkla sürprizinizi ertelemeyin.

Doğum Gününde Hangi Çiçek Gönderilir?

Doğum günü bitki ve çiçekler İris Çiçekçilik'te çok geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Bu anlamda farklı zevklere hitap eden en uygun seçenekleri değerlendirmek mümkündür. Kişinin tarzına en uygun çiçeği seçmek için ise İris Çiçekçilik özel günler için hazırlanan çiçek modellerine bakmanız yeterlidir. Eğer doğum günü hediye çiçek alacağınız kişinin zevkini biliyorsanız işiniz çok daha kolay olacaktır. Çünkü İris Çiçekçilik çiçek seçenekleri farklı kategorilere ayrılmıştır. Bu sayede sizler dilediğiniz filtrelemeyi yaparak en ideal seçeneği belirleyebilirsiniz. Doğum günü hediye çiçek seçeneklerini değerlendirirken kişinin bu çiçeği ya da bitkiyi nerede konumlandıracağını da göz önünde bulundurabilirsiniz. Örneğin minimalist bir bitki, kaktüs, saksı ofiste pencere kenarında oldukça hoş bir görünüm oluşturabilir. Klasik tarzı sevenler için papatya, orkide gibi sadeliği en iyi şekilde yansıtan ve görenlerin içini açan çiçek çeşitleri tercih edilebilir. Genellikle saksı çiçekleri söz konusu olduğundan bakım gereksinimi minimumda olan çiçekler tercih edilebilir. Hediye edilecek kişinin zevkleri bir yana bakımı kolay bir saksı çiçeği her daim en iyi seçenek olacaktır.

Sevdiklerinin doğum günlerinde onlara güzel bir çiçek buketi hediye etmek güzel bir jest olabilir. Çiçeklerin ve renklerin birçok anlamı vardır ve çiçek tercihleri kişiden kişiye değişen bir zevktir. Bu nedenle doğum günü çiçeğini seçiminde, doğum günü sahibinin kim olduğu, zevkleri, alan kişi için ne ifade ettiği ve doğum gününün hangi mevsimde olduğu önemli faktörlerdir. Eğer eşinin ya da sevgilinin doğum günü için romantik bir hava yaratacak olan gül tercih edebilirsin. Farklı renklerdeki güller de farklı anlamlar taşıdığı için, sevgilinizin sevdiği renkleri öğrenerek ona özel bir buket hazırlayabilirsin. Erkek arkadaşınız için daha mavi, yeşil, turuncu gibi daha maskülen renklerde buketler veya bakımı kolay kaktüsler ve yapraklı bitkiler tercih edebilirsin. Anne'ye doğum gününde çiçek almak istersen, ona sevdiği bir çiçek türünden bir demet hazırlayabilirsin. Bitki bakımından hoşlanan anneler için saksılı bitkiler, hem bakmaktan keyif alacakları hem de daha uzun ömürlü bir hediye olacaktır. Arkadaşına doğum günü hediyesi olarak çiçek almak istersen, ona özgün bir tasarım tercih edebilirsiniz. Örneğin, ilginç renklerden oluşan bir buket veya farklı türdeki çiçeklerden oluşan bir aranjman seçebilirsin. İş arkadaşına, müdürüne veya müşterinize çiçek hediye etmek isterseniz, daha resmi ve ciddi bir hava yaratacak olan orkide veya antoryum gibi türleri tercih edebilirsin. Genel olarak, çiçek seçiminde önemli olan, alacağınız kişinin zevklerini ve tarzını bilmek ve ona özel bir hediye hazırlamaktır.

Doğum Tarihine Göre Hangi Çiçek?

Her ayın kendine özgü bir doğum çiçeği vardır. Doğum ayına göre çiçek seçimi, özel bir anlam taşıyabilir ve alıcının doğum ayını kutlama konusunda bir jest olarak düşünülebilir. Aşağıda her ayın sembol çiçeğini bulabilir, sevdiklerinin doğum tarihine göre seçimini yapabilirsin.

Ocak: Kardelen (Galanthus)

Şubat: Menekşe (Viola)

Mart: Sümbül (Narcissus)

Nisan: Papatya (Daisy)

Mayıs: Zambak (Lilyum)

Haziran: Gül (Rose)

Temmuz: Hezaren veya Nilüfer (Larkspur veya Water Lily)

Ağustos: Glayör (Gladiolus)

Eylül: Yıldızpatı veya Gündüz Sefası (Aster veya Morning Glory)

Ekim: Kadife Çiçeği (Calendula)

Kasım: Krizantem (Chrysanthemum)

Aralık: Atatürk Çiçeği veya Çobanpüskülü Kokina (Poinsettia veya Ilex)

Doğum Günü Çiçek Notları

Doğum günü notları, sevdiklerimize özel günlerinde düşüncelerimizi ifade etmek için harika bir yoldur. İşte birkaç doğum günü notu örneği:

  • Doğum günün kutlu olsun! Seni seviyoruz ve seninle olmaktan mutluluk duyuyoruz.
  • Nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllara! Seni her zaman destekleyeceğiz ve seninle gurur duyuyoruz.
  • Bu özel gününde, hayatındaki tüm isteklerinin gerçekleşmesini dileriz. Seni çok seviyoruz ve senin için buradayız.
  • Seninle birlikte olmak, bizi her zaman mutlu ediyor. Doğum günün kutlu olsun, sana bol şans ve mutluluk diliyoruz.
  • Dünyadaki en harika insanlardan birisin ve seninle arkadaş olmak harika bir ayrıcalık. Doğum günün kutlu olsun ve seni çok seviyoruz.
  • İyi ki doğdun! Tüm dileklerinin gerçekleşeceği bir yaş olsun!
  • Doğum günün kutlu olsun! Mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim.
  • Bugün özel birinin özel bir günü! Doğum günün kutlu olsun, sana en güzel dileklerimizle birlikte.
  • Senin hayatındaki tüm yolların hep aydınlık olsun. Doğum günün kutlu olsun ve seni çok seviyoruz.
  • Bu özel gününde, senin için en güzel dileklerimizi gönderiyoruz. İyi ki varsın ve seni seviyoruz. Doğum günün kutlu olsun

Doğum günü ürün çeşitleri ve fiyatları ise tercih edilecek bitki türüne ve tasarımına göre farklılık gösterebilir. Ancak İris Çiçekçilik'te her zevke ve ihtiyaca uygun olarak buket ve sakı çiçekleri mevcut. Farklı fiyat aralıklarıyla sunulan bu çiçekler küçük büyük fark etmeksizin hediyelerin en anlamlısıdır. İris Çiçekçilik ile dilediğiniz doğum günü hediye çiçeklerini dilediğiniz zaman sipariş verebilir ve tam vaktinde yerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

İlgili Ürünler